Брутализмите на Фънки не спират Вместо да се осъзнае  и да

...
Брутализмите на Фънки не спират
Вместо да се осъзнае  и да
Коментари Харесай

Брутализмите на Фънки отвратиха!Потресаващо признание за свинщината му

Брутализмите на Фънки не стопират

Вместо да се осъзнае  и да се „ вземе в ръце “, Димитър Ковачев-Фънки става все по-циничен и жесток.

Просташките му изявления по разнообразни мотиви накараха мнозина да се усъмнят в здравия му разсъдък. „ Да не си му отсреща, като вземе да ги бълва едни гнусотии “, е всеобщото мнение за шашавия тулуп в нета.

Фънки не стопира да ръси обиди, цинизми и попържни по адрес на родни и международни звезди в ефира, както го прави и като жури в „ Като две капки вода “.

Но приятелят на чалга артиста Константин още веднъж насочи прожекторите към себе си. Като описа за следващата дивотия, която приключил тези дни.

Авер го поканил на ваучър поради рождения му ден. Но Фънки по този начин крепко се налочил, че не схванал по какъв начин приятелите от компанията го качили на лодка и го тласнали във водите на намиращия се наоколо язовир Дяково.

„ Натоварили ме на лодка, не разбрах по кое време и по какъв начин. Мразя да не усещам земята под себе си, а се озовах посред язовира.Веднага им се развиках да доплуваме до брега “, връща обратно лентата Фънки.

А потребителите в нета ожалиха жена му, че би трябвало да търпи толкоз години мъжа си, който постоянно се хвали, че лочи като оглупял.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

 

Тагове: Фънки Зимитър Ковачев-Фънки Константин лодка язовир Дупница
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР